Jouw label, jouw fles.

03. PERSONALISEREN

Intrigeer met je eigen etiket.

Elke fles wordt handmatig voor jou gebotteld en gelabeld. Het eindresultaat is verbluffend, al zeggen we het zelf.

The Fourth: geïnfuseerde gin voor en van hotel The Fourth

Een verfijnd, heerlijk geurend en op maat gemaakt aperitief dat zowel puur, on the rocks, in cocktails of met premium mixers kan worden geserveerd.

Onze geïnfuseerde dranken worden steeds gebotteld in dezelfde apothekersfles van 700 ml. In samenspraak met jou gaan wij op zoek naar de perfecte infusie en voorzien wij een eigen gepersonaliseerd label op maat.

Infusers: jouw verhaal in een fles, met je uniek geïnfuseerde gin en eigen etiket

01. Concept

Infusers vertelt jouw verhaal in een fles

Identiteit, creativiteit en eigenheid, kortom een fles met meerwaarde creëren voor leuke horecazaken, bartenders en partypeople uit alle windstreken.

Verschillende infusies mogelijk

02. Recepten

Infuseren is karakter accentueren.

De basis van de Infusers blijft het infuseren van alcohol op een ambachtelijke manier, met kruiden, vers fruit, thee-extracten,… en met jouw verhaal in het achterhoofd.

04. LAATSTE NIEUWS

Elke dag een uitdaging bij de Infusers.

2021/06/03

In Restaurant Sjalotte kookt Mathijs met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Franse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. De chef werkt enkel met verse producten en stelt hiermee een overheerlijk menu samen van zes of zeven gangen. Een topproduct waar Mathijs al te graag gebruik van maakt is waterkers. Hij verwerkt het niet alleen in zijn gerechten maar nu kan je de waterkers ook terugvinden in hun huisgin. Benieuwd naar de smaak? Reserveer dan snel een plaatsje in het restaurant of B&B. Zoals ze het in het Frans zeggen; à bientôt!

2021/03/12

Hiernaast hebben ze ook nog hun bakkerij Mastel , waar zoals de naam het al doet vermoeden, mastellen worden gemaakt.

05. NU JIJ NOG

Zij hebben hun eigen fles al.

06. BESTEL, CONTACTEER OF VOLG

De
Infusers.

Infusers
BE0711 761 452

+32 473 45 81 19

Interesse?
Meer info?

Mis het
niet.

Laat je inpalmen 
door onze inspiratiepagina’s…

05. GALERIJ

Nog even rondkijken?

We zitten natuurlijk niet stil. Verschillende trotse horecazaken hebben al hun eigen Infused Gin, en vele zijn in ontwikkeling. Kijk mee: hier zijn de meerwaardevinders, koppigaards en creatievelingen!