Jouw karakter infuseren.

02. RECEPTEN

Infuseren is karakter accentueren.

De basis van onze Infused Gins blijft het infuseren van alcohol op een ambachtelijke manier. Alles begint met het basis-distillaat. Dit is een hoogstaand verfijnd distillaat dat zuiver, correct en prachtig is gemaakt.

Kruiden, vers fruit, thee-extracten en zo veel meer… Alle ingrediënten van biologische afkomst zorgen voor onze hoogwaardige spirits.

Infuseren is ook spelen met tijd en licht. Het vraagt geduld… en rust.
Met de grootste zorg gaan de Infusers hiermee om.

Echt iets voor jou - contacteer ons!
Je eigen fles gin of ander, op jouw unieke manier geïnfuseerd en met je eigen etiket

01. Concept

Infusers vertelt jouw verhaal in een fles.

Identiteit, creativiteit en eigenheid, kortom een fles met meerwaarde creëren voor leuke horecazaken, bartenders en partypeople uit alle windstreken.

03. Personaliseren

Integreer met je eigen etiket

Elke fles wordt handmatig gebotteld en gelabeld met een eigen, gepersonaliseerd etiket op maat. Het eindresultaat is verbluffend, al zeggen we het zelf.

04. LAATSTE NIEUWS

Elke dag een uitdaging bij de Infusers.

2021/06/03

In Restaurant Sjalotte kookt Mathijs met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Franse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. De chef werkt enkel met verse producten en stelt hiermee een overheerlijk menu samen van zes of zeven gangen. Een topproduct waar Mathijs al te graag gebruik van maakt is waterkers. Hij verwerkt het niet alleen in zijn gerechten maar nu kan je de waterkers ook terugvinden in hun huisgin. Benieuwd naar de smaak? Reserveer dan snel een plaatsje in het restaurant of B&B. Zoals ze het in het Frans zeggen; à bientôt!

2021/03/12

Hiernaast hebben ze ook nog hun bakkerij Mastel , waar zoals de naam het al doet vermoeden, mastellen worden gemaakt.

05. NU JIJ NOG

Zij hebben hun eigen fles al.

06. BESTEL, CONTACTEER OF VOLG

De
Infusers.

Infusers
BE0711 761 452

+32 473 45 81 19

Interesse?
Meer info?

Mis het
niet.

Laat je inpalmen 
door onze inspiratiepagina’s…

05. GALERIJ

Nog even rondkijken?

We zitten natuurlijk niet stil. Verschillende trotse horecazaken hebben al hun eigen Infused Gin, en vele zijn in ontwikkeling. Kijk mee: hier zijn de meerwaardevinders, koppigaards en creatievelingen!